Andrei

In acest moment (23/11/2008, ora 14:00) nu prea stiu ce sa mai spun despre mine avand in vedere ca cei care ma cunosc stiu tot ce trebuie EI sa stie(da mai sunt unele lucruri pe care EI nu le stiu:D). Pentru ca toti sa vedeti cine va imparte aceste particule de inteligenta pura va voi pune la dispozitie o poza cu mine in mijlocul actiunii.

picture-0311 Ce stie toata lumea e ca eu nu prea am stare, ca vorbesc mult si poate ca scot pe gura cele mai jmechere failuri:D. Ce nu stiu ceilalti e ca imi place sa meditez asupra nemuririi sufletului, sa citesc cartile cu Harry Potter(ce vreti? m-am apucat sa citesc Harry Potter la vreo 12 ani sau ceva de genu asta si am vrut sa vad cum se termina:D), sa ma uit la filme SF si Horror de unde poate deduceti ca-mi place si rocku, sa joc ca tembelu Guild Wars si ca orice barbat la 18 ani ma uit dupa femei:D. A si sa nu uit – sportul meu preferat e aruncatul cu privirea.

Spre deosebire de Alex si Alex (The Moldavian) eu nu m-am pozat cu vaca Milka. Poate e de vina faptul ca am locuit 10 ani in Covasna, dar am invatat 2 lucruri: sa nu pup o vaca – poate ma musca de nas si dupaia o sa respir pe gura si prin doua paie si sa nu-mi bag capu la tatele vacii ca paote imi iau 2 picioare in gura:D.

Mai mult nu stiu ce sa zic despre mine decat faptul ca motto-ul meu in viata e : “Don’t take yourself seriously. Nobody else does.” pe care l-ati tot vazut la status pe mess si ca idealu meu in viata(nu-i femeia cu mustata daca la asta va gandeati:D) ci sa ajung sa conduc lumea si daca nu-mi reuseste schema macar sa fiu imparatul Europei cunoscut si sub numele de Andrei cel Mare si Destept. 😀

Acestea fiind spuse eu va spun la revedere si rog femeile(in special brunetele:D) intre 18 si 25 de ani sa lase un numar de telefon si o poza 😉 .

PS: Am uitat sa mentionez ca am ajuns la rangul de trendy deoarece port ochelari 😉

Advertisements

12 Responses to “Andrei”

 1. Si nici pana acum nu ai terminat Happy Poker? WoW (nu ma refer la world of warcraft)

 2. ba l-am terminat da nu am mentionat:D

 3. MINTZI! Citeshti si altceva in afara de HP! Te-am vazut!:)

 4. ce m-ai vazut ca citesc? reviste?:D(copii nu va ganditi la pornaraie!!!):D

 5. Da de unde, inca mai are abonamentu la Playboy aaahahahaha….u dirty looser

 6. da tu ce-ai facut ma ai venit acasa la mine si te-ai uitat la mine in dulap sectiunea top secret?:D

 7. ) ci sa ajung sa conduc lumea si daca nu-mi reuseste schema macar sa fiu imparatul Europei cunoscut si sub numele de Andrei cel Mare si Destept. mă mufă deja o conduc eu e un fel de been there done that http://www.veevo.ro/528/ watch it and weep.

 8. auzi ma poate conduci europa piata aia sau ce ma-sa o fi unde vand chinejii mike-urile si adibasurile lor-io conduc continentu

 9. The world is mine! U n00bs! Nobody can take the power from me! POWER! remember that! POOOOOOOOOOOWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER !

 10. stai sa vezi cum unu dintre acei n00bi iti sufla puterea de sub cur intr-o buna zi 😉

 11. tareh, ultima fraza :))

 12. dana, mai traiesti?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: